top of page

Nivellering in Lier, Antwerpen, Kessel, Lint, Hove en verder

Nivelleren van tuinen en bouwrijp maken van terreinen

NIVELLERINGSWERKEN

Uw tuin nivelleren, oprit aanleggen of een terrein bouwrijp maken? Aannemingen Mortelmans maakt uw grond egaal, toegankelijk en brengt het op het juiste niveau. 

Wij verzorgen uw nivelleringswerken in Lier, Antwerpen, Kessel, Lint, Hove en omgeving, waaronder het nivelleren en ophogen van tuinen (ook inzaaien van gazon) en percelen en het bouwrijp maken van terreinen. Ons familiebedrijf kan in combinatie met uw nivelleringswerken ook andere werkzaamheden verzorgen, zoals afbraakwerken en rioleringswerken.

nivelleren regio antwerpen

NIVELLEREN MET LASERSTURING

Lasergeleid nivelleren is de uitgelezen oplossing als uw terrein vlak moet genivelleerd worden, voor de afwatering van een parking, aanleg van een gazon, de juiste hoogte van uw oprit en andere toepassingen. Zo kunnen we de nivellering tot op de millimeter bepalen en uw nivelleringswerken snel en precies uitvoeren, of het nu om kleine of grote opdrachten gaat.

AANLEG VAN PARKINGS EN OPRITTEN

Ook voor de aanleg van parkings en opritten worden we veel gevraagd. Hierbij hebt u de keuze uit diverse materialen, waaronder met dolomiet, klinkers of steenslag. We zorgen voor een vakkundige plaatsing en een verzorgde afwerking.

LEVEREN VAN GROND

U wilt uw tuin of terrein ophogen? Wij vervoeren, verkopen en leveren de meest uiteenlopende soorten grond zoals teelaarde, zand, zavel of afgegraven grond.

ONTBOSSING

Voor de nivelleringswerken van start gaan, kunnen we indien gewenst uw grond ook eerst ontbossen. Hierbij verwijderen we bomen, struikgewas en wortels.

NIVELLEREN PRIJS

Een egaal terrein aan een correcte prijs? Contacteer Aannemingen Mortelmans meteen voor een vrijblijvende offerte!

bottom of page