top of page

Uitgravingen in Lier, Antwerpen, Kessel, Lint, Hove en verder

Bouwputten, kelders, zwembaden, vijver of fundering uitgraven

grondwerken

ALLE SOORTEN UITGRAVINGEN

Grondwerken voor de boeg waar uitgravingen aan te pas komen? Aannemingen Mortelmans is sterk in uitgravingen in heel regio Lier, Antwerpen, Kessel, Lint, Hove en omgeving. 

Zo zijn we gespecialiseerd in bouwputten, kelders, zwembaden, opritten, vijvers of funderingen uitgraven. Voorzien van een recent machinepark, passie voor het vak en bergen ervaring kunnen we uw uitgravingen in kleine en grote opdrachten, in diverse breedtes en dieptes, ook op moeilijk bereikbare plaatsen, tot een goed einde brengen.

uitgravingen door Aannemingen Mortelmans in Lier

UITGRAVEN VAN BOUWPUTTEN EN KELDERS

Gaat u een woning of ander gebouw bouwen? Dan komt Aannemingen Mortelmans met een graafmachine graag bij u langs om uw bouwput, funderingen en kelder of kruipkelder uit te graven volgens de kneepjes van het vak. Hierbij graven we alle teelaarde af. Ook voor uw rioleringswerken kunt u trouwens bij ons aankloppen.

UITGRAVEN VAN OPRITTEN

Ruimte voor een nieuwe oprit in uw (ver)bouwproject? Vermijd verzakkingen of vorstschade aan uw bestrating. Wij zijn sterk in het uitgraven van opritten op maat van uw wensen.

UITGRAVEN VAN ZWEMBADEN EN VIJVERS

Droomt u van een eigen zwembad of vijver in uw tuin? Reken op Aannemingen Mortelmans voor het uitgraven van uw zwembad of (sier)vijver. Wij zorgen voor de perfecte diepte en afmeting. Hiervoor zijn we uitgerust met het beste materieel, van een minigraver tot kraan om zowel kleine als grote zwembaden of vijvers vakkundig uit te graven. Hierbij kunnen we de omliggende grond ook nivelleren .

uitgraven zwembaden, vijvers, bouwputten en kelders

UITGRAVEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs voor het uitgraven van uw bouwput, kelder, zwembad, vijver of oprit? Neem dan contact op met Aannemingen Mortelmans en vraag meteen een offerte aan voor een kostenraming van uw uitgraving!

bottom of page