top of page

Betonnen zwembad uitgraven of afbreken in Lier, Antwerpen, Kessel, Lint, Hove en verder

Wij verlossen u van uw oude zwembad

ZWEMBAD VERWIJDEREN?

U overweegt uw oude zwembad uit te breken? Hebt u geen zin of tijd om uw zwembad te onderhouden? U wilt meer ruimte in uw tuin? Of uw zwembad is een onveilige omgeving?

Naast afbraakwerken zoals het afbreken van gebouwen, bijgebouwen, terrassen en metaalconstructies is Aannemingen Mortelmans ook gespecialiseerd in het uitbreken en afbreken van betonnen zwembaden in regio Lier, Antwerpen, Kessel, Lint, Hove en omgeving. Een zwembad in beton verwijderen is werk voor kenners, waarbij weldoordacht, georganiseerd en in alle voorzichtigheid te werk moet gegaan worden.

TOTAALAANPAK

Na het uitbreken en afbreken van uw betonnen zwembad kunnen wij grond aanleveren en nivelleren , zodat u nadien bijvoorbeeld uw gazon kunt zaaien. Wilt u ook meteen uw rioleringswerken aanpakken of de aanleg van uw oprit, dan kunt u ook hiervoor bij één aanspreekpunt terecht!

PRIJS ZWEMBAD VERWIJDEREN

Een betonnen zwembad uitbreken? Contacteer Aannemingen Mortelmans en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan om een zicht te krijgen op de kostprijs om uw zwembad te laten verwijderen.

bottom of page